Muovituotteet

Akryylimuovista valmistettuja personoituja tuotteita. 

Tilaukset ja tarjouspyynnöt sähköpostilla individeco@gmail.com

Akryyliavaimenperä Nimellä/tekstillä

Tähän avaimenperään saat oman haluamasi tekstin. Oli nimesi kuinka harvinainen sitten tahansa niin voit kerrankin saada sen avaimenperääsi, Teksti voidaan tehdä myös haluamallasi fontilla

Hinnoittelu:

1kpl 3€, 5kpl 14.50€, 10kpl 27€, 25kpl 60€

Akryyliavaimenperä omalla kuvalla

Oman lemmikin/lapsen/puolison/äidin/kodin/lomakohteen kuva avaimenperäksi!

Avaimenperän paksuus 4mm, muoto ja kuva modifioitavissa erätilauksiin.

Hinnoittelu:

1kpl 10€, 5kpl 40€, 10kpl 70€, 25kpl 150€

Akryylimukinalunen tekstillä

Mukinalunen omalla nimellä tai haluamallasi tekstillä (esimerkiksi vaikkapa säästä vettä, juo kaljaa tai vaikkapa Säästä pöytää, käytä mukinalusta).

Mukinalunen on kirkasta 4mm akryyliä ja halkaisija on 100mm.


Hinnoittelu:

1kpl 6€, 5kpl 28€, 10kpl 55€, 25kpl 120€

Akryylimukinalunen omalla kuvalla

Tähän akryyliseen mukinaluseen saadaan tallennettua mukavia muistoja; haluat sitten muistella rakasta lemmikkiä, lapsen kastekuvaa tai mukavaa lomamuistoa.

Mukinalunen on kirkasta 4mm akryyliä ja halkaisija on 100mm. 

Hinnoittelu:

1kpl 12€, 5kpl 50€, 10kpl 80€

Akryylinen "pokaali"

Akryylinen pokaali on tyylikäs tapa palkita työntekijä tai se voi olla palkintona esimerkiksi kaverienvälisessä kisailussa. Pokaalissa on jalka, jossa pokaali pysyy hyvin pystyssä. Tekstit täysin muokattavissa, ja siihen voidaan käyttää myös haluamaasi fonttia. Tästä et ikävä kyllä voi shampanjaasi nauttia, mutta saunoa voi kyllä tämän pokaalin kanssa.

Pokaali on valmistettu 4mm kirkkaasta akryylista ja kasaamattomana voidaan lähettää helposti postitse. Pohja istuu hyvin pokaalin kiinnikekohdista, mutta voidaan myös liimata kiinni.

Sitaattitaulu

Sitaattitauluun saat lempisitaattisi ja henkilön kuvan. Vaihtoehtoisesti voit saada kuvan tilalle vaikka lemmikkisi kuvan, jolloin sitaatti voisi olla vaikka: "The cat has complete emotional honesty - an attribute not often found in humans." -Ernest Hemingway- ja kuvaan oman kissasi kuva.

Sitaattitaulu sopii mukavaksi sisustuselementiksi esimerkiksi työ/opiskelupöydälle tai vaikkapa kotisalin nurkkaan Arnold Schwarzeneggerin sitaatilla höystettynä.

Taulun koko: leveys 150mm, korkeus 100mm, Pohja 150X50. 4mm akryyli.


Akryylimuovikortti